Юні тернополяни здобули «золото» і «срібло» на чемпіонаті України з вітрильного спорту (Фото)

Фото: ТМР

У Києві завершився чемпіонат України з вітрильного спорту в олімпійських класах, який впродовж трьох днів відбувався на Дніпрі. Тернопільські віндсерфінгісти на ньому здобули «золото» і «срібло». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Учасниками регати стала і команда віндсерфінгістів з Тернополя, в складі якої виступали 6 спортсменів у класі IQFOIL. Змагання відбувались за слабкого перемінного вітру, однак суддівській бригаді таки вдалося провести 9 перегонів.

Як розповів тренер спортсменів Олексій Нижегородов, тернополяни з першого ж дня захопили лідерство у гонках і змогли втримати першість та успішно завершити регату.

Відтак, кандидат у майстри спорту України Тимур Данієлян – став чемпіоном України, здобувши «золото». Завдяки такому результату спортсмен виконав норматив майстра спорту.

Срібну медаль на змаганнях виборов майстер спорту Мар’ян Воловець.

Наймолодшим учасником команди, який вперше брав участь у регаті такого рівня, став Ян Іваськів – 14-річний учень Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, вихованець КДЮСШ з водних видів спорту, який посів сьоме місце, пройшовши всі перегони на рівні з дорослими спортсменами.

Читайте також: В одному з дитсадків Тернополя провели благодійну ярмарку (Фото) 

Exit mobile version