У Тернополі частково перекриють вулицю на місяць

Фото ілюстративне // Джерело: Файне місто

У Тернополі частково перекриють рух транспорту на вулиці Михайла Грушевського з 24 липня по 1 вересня. Там реконструюють інженерні мережі та відремонтують аварійні ділянки. Відповідне рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету 19 липня. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Відповідно до рішення, ремонтні роботи будуть на ділянці від вулиці Білецької до вулиці Замкової. Рух ділянкою дороги перекриватимуть почергово згідно з затвердженим планом робіт.

Підрядна організація проводитиме роботи з влаштування нової гілки дощового колектора та пішохідної частини на ділянці вул. Соломії Крушельницької – вул. Михайла Грушевського.
На період виконання робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схем організації дорожнього руху, – зазначили у міськраді.

Щодо руху громадського транспорту, то про зміни у розкладі руху автобусів і тролейбусів повідомлять додатково. Сповіщення про зміни також будуть надсилати у мобільний додаток «е-Тернопіль» (завантажити додаток можна на будь-які смартфони на операційних системах Android та на iOS) . Відео-інструкція як підписатися на сповіщення у застосунку доступна за посиланням.

Читайте також: Хто буде “новою зіркою” в центрі Тернополя? У міськраді чекають пропозиції містян 

Exit mobile version