З 10 липня не можна буде оплатити проїзд телефоном у громадському транспорті Тернополя

Фото ілюстративне

У Тернополі з 10 липня тимчасово призупинять оплату проїзду у громадському транспорті пристроями з NFC, а саме телефоном, годинником, фітнес-браслетом. Працівники виконуватимуть технічні роботи у процесінгу банку-еквайра. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як зазначили у мерії, оплатити за проїзд можна буде електронним квитком «Соціальна картка тернополянина». Якщо його немає, то можна буде скористатися або безконтактною банківською карткою, або проїзним квитком тривалої дії, який можна придбати та поповнити у будь-якому авторизованому пункті поповнення електронних квитків. Вартість самого квитка становить 25 гривень, а оплата разового проїзду – 9 гривень.

Знайти пункти поповнити проїзних квитків можна у мобільному додатку «е-Тернопіль» у розділі «Де транспорт» – «Термінали». Завантажити додаток можна на будь-які смартфони на операційних системах Android та на iOS .

Примітка: проїзний квиток тривалого користування «Електронний гаманець»  запрограмований у вигляді «електронного гаманця». Поповнюється на довільну суму. Після валідації відбувається списання коштів та друкується квиток з інформацією про поїздку, залишковий баланс. Пересадка без повторної оплати діє впродовж 30хв.

Читайте також: Щоб центр не «плавав» в районі «Веселки»: у Тернополі проводять реконструкцію каналізаційного колектору на вул. Грушевського

Exit mobile version