У Тернопільській громаді триває поселення переселенців у модульні будинки: як подати документи

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернопільській громаді формують Фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі переселенці можуть подавати документи, аби мати можливість проживати у модульних будинках. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Наразі до Фонду включено модульні житлові будиночки, які розміщені в с. Малашівці Тернопільської громади. До їх складу входять 12 житлових кімнат та 3 технічних (кухня та два приміщення санвузлів).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають ВПО, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради. Визначати людей, яким можуть бути надані ці житлові приміщення, буде громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті.

У мерії додатково наголошують, що подати документи для взяття на облік ВПО, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі за адресою вул. Князя Василя Костянтина Острозького,6 Перелік необхідних документів вказано в  інформаційній картці.

Читайте також: Тернопільщина отримала мікроавтобус (Фото)

Exit mobile version