Ціни на квіти до поминальних днів у Тернополі (Фото/Відео)

квіти поминальні дні

Фото: Файне місто

Цієї неділі, 23 квітня, тернополяни вшановуватимуть пам’ять загиблих родичів. Містяни йтимуть на кладовища, нестимуть квіти, запалюватимуть лампадки та молитимуться да душі близьких людей. Журналісти Файного міста дізналися, скільки коштують штучні та живі квіти й лампадки. Детальніше – далі у матеріалі.

Відтак, ми відвідали 2 магазини на вулиці Микулинецькій і порівняли там ціни. У першому продавець Тетяна нам розповіла, що наразі штучні квіти купують більше, ніж живі. Вона пояснює це тим, що справжні рослини дорожчі і тому їм надають меншу перевагу. Ціни у неї такі:

Фото: Файне місто

Продавець другого магазину Наталія зазначила, що живі квіти подорожчали у близько 50%. До прикладу, торік хризантему продавали дешевше у майже 2 рази, ніж зараз.

Штучні квіти також зросли в ціні. За словами продавця, їхня ціна залежить від якості. Якщо квітка виготовлена з якісних матеріалів і її складно відрізнити від живої, то букети з неї подорожчали, а якщо квітка низької якості, то вартість суттєво не змінилася. Ціни у пані Наталії такі:

Фото: Файне місто

Детальніше можете подивитися у записі прямого ефіру.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік створює буйволину ферму (Фото)

Exit mobile version