«Тижневик здоров’я» розпочався у Тернополі (Відео)

Із 3 квітня у Тернополі розпочався «Тижневик здоров’я». Це цикл інформаційно-спортивних заходів організований Тернопільським міським центром фізичного здоровʼя населення. Саме цей тиждень обрали не даремно, адже в ці дня відзначають Міжнародний день спорту (6 квітня) та Всесвітній день Здоровʼя (7 квітня), пише Файне місто.

Організатори запланували ряд освітньо-спортивних заходів з учнями тернопільських шкіл. Зокрема, для діток молодших класів проведуть спортивну руханку та тематичний майстер-клас про здоровий спосіб життя. Для старшокласників – зустрічі із психологом ГО «Здорова Планета» на важливі теми сьогодення: протидія насильству, булінгу та сексуальної безпеки, а також лекції щодо боротьби із СНІДом та наркоманією.

Для всіх мешканців Тернополя, ми підготували ряд корисних та цікавих дописів, на теми здорового способу життя. Всі охочі можуть їх переглянути на сторінках нашого Тернопільського міського центру фізичного здоровʼя населення у соціальних мережах, – каже начальниця відділу інформаційно-методичної роботи «ТМЦФЗН» ТМР Руслана Кушпінська.

В понеділок, 3 квітня, учні третіх класів Тернопільського ліцею №21, Спеціалізованої мистецької школи імені І. Герети, провели пізнавальний спортивний захід, на якому дізнавались про здоровий спосіб життя, а також займались фізичною культурою. Школярі також отримали подаруночки від партнера заходу: ПрАТ «Добра вода».

Більше про те, як відбувся спортивно-оздоровчий захід, дивіться у відео.

Ми, в «Тижневику здоров’я», будемо наголошувати увагу на пʼятьох складових активного та здорового способу життя. Перше – це фізична активність, друге – це ментальне здоровʼя яке складається з психоемоційного стану, третє – здорове харчування, четверте – режим дня та міцний сон, пʼяте – здоровʼя нашого тіла, гігієна, біохімія, біомеханіка функціонування нашого організму, – каже Вікторія Безгубенко-Гнатишин, керівниця центру фізичного здоров’я населення.

Організатори заходу запрошують тернополян та гостей міста долучитись до «Тижневика здоров’я», читати корисні дописи, відвідувати події, а також залучатись до майбутніх спортивних подій у Тернополі, які буде організовувати Тернопільський міський центр фізичного здоровʼя населення.

Читайте також: 26 нагород здобули тернопільські спортсмени на міжобласному турнірі з плавання

Exit mobile version