Дані про відключення світла, газу, води, тепла тепер у додатку «е-Тернопіль»

Фото: ТМР

У мобільному додатку «е-Тернопіль» тепер можна отримувати сповіщення про відключення води, газу, тепла, світла, про ремонти чи перекриття доріг, зміни у русі громадського транспорту тощо. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Для того, щоб отримувати сповіщення, потрібно оновити додаток, перейти у розділ «Сповіщення», натиснути на кнопку «Налаштування». У налаштуваннях ви можете підписатися на сповіщення за однією або двома адресами, а також включити підписку на інші теми, які вас цікавлять, наприклад:

Після цього ви будете отримувати сповіщення на теми чи за адресами, які вам цікаві. Також у будь-який момент можна відписатися від сповіщень або змінити обрані адреси.

Зверніть увагу! Якщо відсутній номер будинку, або адреса, на яку ви хочете підписатися, напишіть про це на пошту presamr@gmail.com і адреса з’явиться у додатку впродовж декількох годин.

Нагадаємо, у додаток «е-Тернопіль» включає такий функціонал:

Управління цифрової трансформації Тернопільської міської ради продовжує працювати над іншими корисними сервісами. Нові релізи плануються уже скоро.

Читайте також: Вибухи на Тернопільщині: брифінг Ради оборони (Наживо/Відео)

Exit mobile version