У Тернополі мобільна група перевірила на дотримання карантину ТРЦ “Подоляни” та “Епіцентр”

У Тернополі мобільна група перевірила на дотримання карантинних вимог заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, а також об’єкти торгівлі, щодо яких надійшли скарги через онлайн-форму повідомлень на сайті міської ради. Загалом, 18 червня представники управління торгівлі, поліції, Держпродспоживслужби та муніципальної інспекції обстежили 12 об’єктів.

“18 червня у Тернополі було проведено обстеження ТРЦ «Подоляни», ТРЦ «Райцентр», ТРЦ «Торба», заклади громадського харчування: «Рандеву», «Автопорт», «Б’янко», «На майдані», «Бульвар», «Проспект». Також додатково були проведені перевірки у закладах: «Епіцентр», «Файне місто», «Рукавичка», «Парус»”, – повідомили у Тернопільській міській раді.

З представниками зазначених закладів провели профілактичні бесіди щодо обов’язкового дотримання санітарно-епідеміологічних норм та термінового усунення виявлених порушень.

Нагадаємо, з 18 червня у Тернополі посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. У закладах харчування, на ринках, у торговельно-розважальних центрах, об’єктах торгівлі та в міському громадському транспорті перевірку проводитимуть мобільні групи. Порушників фіксуватимуть на відео за допомогою спецзасобів.

Exit mobile version