Оновили групи та графіки відключень електроенергії у додатку “е-Тернопіль”

Від сьогодні, 13 лютого, у Тернополі можуть застосовувати новий графік погодинного відключення електричної енергії. Також споживачів поділили на 6 груп, замість 3, як було раніше. Відповідні зміни уже доступні у додатку “е-Тернопіль”. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Графік, як і попередні, передбачає черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів.

Для того, щоб бачити актуальний графік у мобільному додатку “е-Тернопіль”, у розділі “Де світло” повторно виберіть адресу. Після цього вам буде доступний новий графік на цей тиждень.

Як повідомляє ВАТ «Тернопільобленерго», сьогодні, 13 лютого, у Тернополі не будуть застосовуватись обмеження електроенергії й упродовж доби не буде вимкнень електроенергії. Адже НЕК «Укренерго» на сьогодні не встановлювало ліміти споживання для нашої області. У підприємстві наголошують, що все залежатиме від ситуації в енергосистемі країни та рівня споживання електроенергії.

Ситуація в енергосистемі країни є складною і динамічною, тому енергетики радять не забувати про раціональне використання електроенергії!

Читайте також: Зимове барбекю, коуч-курс та концерт: розклад дозвілля для тернопільських пенсіонерів

Exit mobile version