Порушників карантинних вимог у Тернополі фіксуватимуть на відео

З 18 червня у Тернополі посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. У закладах харчування, на ринках, у торговельно-розважальних центрах, об’єктах торгівлі та в міському громадському транспорті перевірку проводитимуть мобільні групи. Порушників фіксуватимуть на відео за допомогою спецзасобів.

“Дотримання заходів будуть перевіряти спеціально створені мобільні групи у складі працівників Держпродспоживслужби, управління торгівлі міської ради, міського відділу поліції, управління патрульної поліції, муніципальної інспекції, та з використання засобів відеофіксації”, – повідомили у Тернопільському міському штабі для боротьбі з коронавірусом.

Нагадаємо, 17 червня у Тернополі відбулося засідання оперативного штабу. Лікар-епідеміолог Володимир Паничев повідомив, що через значне зростання кількості хворих на коронавірус область визнано як неблагополучна та озвучив статистичні дані за результатами проведених досліджень.

«Станом на ранок 17 червня всього лабораторно обстежено у місті методом ПЛР 4185 осіб, а за останній тиждень в місті – 672 особи, – повідомляє Володимир Паничев. – Епідеміологічна ситуація на Тернопільщині не є благополучна. Показник інциндентності, який рекомендовано Кабінетом Міністрів України (12 випадків на 100 тис. населення) на сьогодні складає 18,9 в області. Зареєстрований новий летальний випадок».

Відтак, з метою недопущення погіршення епідситуації у Тернополі з 18 червня значно посилять контроль за дотриманням карантинних вимог.

Exit mobile version