У Тернополі виплачуватимуть компенсацію за розміщення переселенців, які переїхали з 2014 року

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській громаді розширили список нарахування компенсацій за розміщення переселенців. Відтак, виплачуватимуть кошти за поселення тих людей, які переїхали з 2014 року. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 24.03.2022 №294 внесли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради 18 січня. Тобто, раніше нараховували компенсацію витрат власникам за розміщення ВПО з переліку територій, на яких велися або тримають бойові дії з 24 лютого 2022 року. Тепер до цього списку додали і тих людей, які покинули свої домівки і переїхали в Тернопільську міську територіальну громаду з гарячих точок з 2014 року. За їхнє поселення також виплачуватимуть компенсацію.

Нагадаємо, прийом документів для компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у попередньому місяці у тернопільському ЦНАПі проводиться з 1 по 5 число місяця. Детальніше ознайомитися з порядком подання документів для отримання компенсації можна за посиланням.

До слова, у Тернополі з березня по грудень компенсацію за тимчасове розміщення ВПО загалом нарахували 5537 власникам житла на загальну суму понад 7,8 млн грн.

Читайте також: У Тернополі розгорнули 12 пунктів проживання у разі блекауту (Адреси) 

Exit mobile version