У Тернополі критично зросла кількість хворих на Covid-19 (Відео)

У Тернополі кількість хворих сягнула антирекордної позначки від початку пандемії. Щодня медики фіксують в місті більше десяти нових виявлених випадків. В окремі дні – навіть 15. Зросла і кількість людей у лікарнях, – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За словами очільника, якщо тернополян, які потребують госпіталізації, і далі ставатиме більше, Тернопільську міську лікарню швидкої допомоги закриють і розгорнуь там госпіталь для хворих на коронавірус.

“У Тернополі критично зросла кількість хорих на коронавірус. Такого різкого зростання не було з початку епідемії.  Ми зараз живемо у так званому «адаптивному карантині». Рішення про посилення чи послаблення карантинних заходів приймає регіональна комісія при Тернопільській облдержадміністрації. Я прошу Вас неухильно дотримуватися протиепідеміологічних правил. Це – соціальна дистанції, маска в людних місцях і часте миття рук. Знаю, багато із Вас скаже, що має здоровий організм і не боїться захворіти. Але як у сім’ї завжди дбають про слабшого, так і ми в нашій громаді маємо попіклуватися про тих, хто може не пережити коронавірус.

 Я звертаюся до усіх підприємців, роботодавців, будь ласка, забезпечте дотримання санітарних заходів на Вашому підприємстві, офісі, ресторані чи магазині. На Вас лежить відповідальність за Ваших працівників і клієнтів, – повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал.
Exit mobile version