У Тернополі ремонтують дороги: де ускладнений рух

Ремонт доріг у Тернополі // Фото: Файне місто

У Тернополі цього тижня підрядники продовжать виконувати локальні поточні ремонти дорожнього покриття, відновлювати міжквартальні двори, проїзди та тротуари. На 9 локаціях рух пішоходів та водіїв ускладнений. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Триває влаштування бордюрних каменів та планування зелених зон на просп. Злуки, зокрема, на ділянці вул. Мирона Тарнавського – Любомира Гузара (зі сторони житлових будинків).

На вулицях Замкова, Полковника Морозенка та пров. Цегельний, сьогодні, 15 листопада, проводитиметься влаштування асфальтобетонного покриття.

Благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки виконують на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків №9, 10, 12, 14, 20.

Разом з тим, на вул. Львівській підрядна організація відновлює пішохідну зону, вкладаючи фігурні елементи мощення. Водночас у дворі на вул. Михайла Вербицького,12 відновлюють покриття.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. На цій ділянці проводиться бетонування та влаштування стін колектора з бетонних блоків та асфальтобетону проїзної частини вулиці. За сприятливих погодних умов упродовж двох тижнів усі роботи завершиться, відповідно відновиться проїзд вул. Білецькою та буде доступною пішохідна зона.

Читайте також: У Тернополі облаштують укриття на зупинках 

Exit mobile version