Мерія присвоїла 12 військовослужбовцям звання «Почесний громадянин міста Тернополя» посмертно

Відзнака "Почесний громадянин міста Тернополя" // Фото: ТМР

Депутати міської ради ухвалили рішення про присвоєння звання 12 захисникам «Почесний громадянин міста Тернополя» посмертно за вагомий особистий вклад у становленні української державності та особисту мужність і героїзм у виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Це сталося 14 листопада на позачерговому засіданні 19-ої сесії міської ради. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу мерії.

Щоразу на сесії міської ради приймається рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Тернополя». На жаль, за період впродовж жовтня-листопада загинули 12 наших військових. Тож відповідна комісія прийняла рішення про присвоєння даного звання посмертно. Окрім цього, одного із наших захисників, враховуючи позитивну характеристику, буде нагороджено Відзнакою Тернопільської міської ради, – відзначає міський голова Сергій Надал.

Звання «Почесний громадянин міста Тернополя» посмертно отримав:

Також Відзнакою Тернопільської міської ради буде нагороджено молодшого лейтенанта КОСТЮКЕВИЧА Юрія Петровича за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, заслуги перед містом.

Читайте також: Президент України відзначив 44 артбригаду з Тернополя

Exit mobile version