З Тернополя передали 250 пар взуття для захисників (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Тернопіль продовжує допомагати й підтримувати українських військовослужбовців, які обороняють нашу країну від російських загарбників. Так, 5 листопада передали 250 пар зимового взуття для тернопільських захисників з Територіальної оборони, які зараз на фронті. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Ми отримали звернення від військових частин, зокрема, від 105-ої бригади Територіальної оборони. Маємо завдання забезпечити їх військовою зимовою формою. Зараз триває пошиття зимових бушлатів та штанів. Окрім того, замовили пошиття теплого взуття українського виробництва, яке відповідатиме усім вимогам і стандартам Збройних сил України, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Першу партію уже передано для наших військових, які на передовій. І упродовж листопада буде дошиватись решта, а це загалом – понад 3000 комплектів, які будуть передані для потреб Територіальної оборони.

До слова, з метою забезпечення наших захисників відповідним одягом у зв’язку зі зниженням температури зовнішнього повітря, цими днями передано 250 комплектів зимової військової форми для підрозділів Територіальної оборони.

Читайте також: «Повертатися нам вже немає куди, хочемо бути корисними у Тернополі». Історія сім’ї Нагорних із Сєвєродонецька, які через війну

Exit mobile version