Картини на безпілотник: художник з Тернополя продав 30 картин для допомоги військовим (Фото)

Художник з Тернополя Рустам Давлетов продав картини і виручені кошти передав на безпілотник. Загалом митець продав понад 30 творів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на фейсбук-сторінку “Файний безпілотник для 44-ї бригади“.

Рустам провів виставку-аукціон картин від «Арт-студіЇ Д.Р». Захід відбувся у центрі Тернополя біля пам’ятника Івану Франку.

Я представив також виставку авторських килимів. Щира вдячність за організацію моїй колезі Людмилі Синяковій, а Галині Ордехі – за смаколики для учасників свята, Марії Юрчик – за солодощі з шоколаду. Особливою атмосферою наповнив свято скрипаль Володимир із гурту mens.trio.Стараємося завжди долучатися до соціальних проєктів, проводили майстер-класи для дітей із родин переселенців. Кожна добра справа – важлива! Цього разу кошти від продажу картин спрямували на безпілотний комплекс для 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола, – йдеться у повідомленні митця.

Художник закликав підтримувати українських військових! Він поділився, що планує чергові арт-розпродажі.

Читайте також: Сергій Надал: «Наша мета, щоб до початку морозів, тернопільська тероборона на фронті була повністю одягнута»

Exit mobile version