У Тернополі кондуктор тролейбуса не продала квиток пасажиру без маски і викликала патрульних (Відео)

Конфлікт трапився в одному із тернопільських тролейбусів. Як повідомив Ігор Українець, кондуктор відмовилася продати йому квиток. Мовляв, він не дотримується карантинних вимог. При цьому працівник комунального підприємства, як зазначає чоловік, сама була без маски. Про випадок Ігор Українець повідомив у соцмережах та розмістив відео з місця події.

“Кондуктор без маски сама, але мені відмовилася продавати квиток, бо я без маски. А потім контролери викликали поліцію і сказали, що я не оплатив проїзд. ХІБА ЦЕ НЕ ШАХРАЙСТВО, з метою вибивати гроші, значно більші гроші, ніж вартість квитка, з пасажирів?“, – зазначає Ігор Українець.

Під постом читачі почали жваво коментувати цю ситуацію.

Ще спостерігаю такий факт, що заходять у масці, оплачують проїзд, а далі маску зсувають з обличчя) І нікого це не хвилює, ані кондуктора ані пасажирів! То для чого той цирк з масками, якщо правил немає, усвідомлення для чого та маска і яка вона має бути- немає, доступної ціни на маску для людей- немає (а її одягнув і вже другий раз одягати не рекомендовано!)”, – пише Maryana Radchuk.

Доречі є питання, я не цікавився за зміни тому цікаво чи зробили зміни стововно саморобних масок, раніше допускали це, зараз як з цим??, – додає Володимир Олендер.

Як стало відомо журналістам “Файного міста”, станом на 10:00 годину ранку 12 червня, звернення з цього приводу було до працівників патрульної служби. Заявник – кондуктор тролейбуса.

“Був виклик від кондуктора про безквитковий проїзд громадянина. Патрульні винесли постанову за ч.2 ст.135 КУпАП – безквитковий проїзд”, – повідомили у патрульній поліції.
Exit mobile version