У Тернополі погасили марку “Доброго вечора, ми з України” (Фото/Відео)

Продаж марки "Доброго вечора, ми з України"// Фото: Файне місто

Сьогодні, 28 липня, “Укрпошта” вводить в обіг нову марку “Доброго вечора, ми з України”. З цієї нагоди у Тернополі у відділенні, що на вулиці Чорновола, 1, відбулося спецпогашення. На ньому біли присутні міський голова Тернополя Сергій Надал, голова облради Михайло Головко, голова ОВА Володимир Труш та територіальна менеджерка “Укрпошти” Світлана Варениця, пише “Файне місто”.

Як раніше зазначали в “Укрпошті”, 28 липня, рівно через місяць з моменту введення в обіг третьої поштової марки в умовах воєнного стану “Українська Мрія”, введуть в обіг нову марку – “Доброго вечора, ми з України”. Її тираж – 5мільйонів штук. Придбати можна як у відділеннях пошти, так і на сайті.

До поштової марки також випустили художній конверт, листівку та тематичний мерч із зображенням марок. Як і на попередні поштові випуски, будуть діяти обмеження на кількість придбання марки.

На поштовій марці «Доброго вечора, ми з України!» відтворено реальні події, які мали місце на Миколаївщині: український трактор тягне покинутий російський танк. Автором ескізу стала дизайнер-графік та викладач живопису Анастасія Бондарець, – зазначили у пресслужбі товариства.

Нагадаємо, тематику поштової марки обрали завдяки народному голосуванню. В травні понад 600 тис українців з-поміж 5 варіантів обрали саме “Доброго вечора, ми з України!”. На конкурс ескізів було надіслано понад 1500 робіт.

До слова, у Тернополі вже шикуються черги охочих купити нову марку. Під відділеннями збираються десятки людей. Більше дивіться у відео “Файного міста”.

Читайте також: У Тернополі переселенці зможуть безкоштовно отримати продукти: як зареєструватися

Фото: Файне місто
Фото: Файне місто
Exit mobile version