У Тернополі відбувся дитячий табір “Християнські канікули” (Фото/Відео)

У Тернополі провели безкоштовний молодіжний табір “Християнські канікули”. Дійство тривало 5 днів, кожен з яких був приурочений новій духовній темі. Загалом участь взяли 75 дітей, серед них – вимушені переселенці. Більше – далі у матеріалі “Файного міста”.

Хто організував табір

Як розповів нашим журналістам отець Андрій, організували його 3 єпархії Православної Церкви України: Тернопільсько-Кременецька, Тернопільсько-Бучацька і Тернопільсько-Теребовлянська. Цьогоріч це була перша така ініціатива. Сам табір провели у Святотроїцькому духовному центрі.

Організаторами табору стали настоятелі тернопільських Святотроїцького духовного центру протоієрей Микола Зінкевич, храму святого Пантелеймона Цілителя протоієрей Михайло Бугай, Вознесіння Господнього протоієрей Андрій Гаджала, храму Святого Духа у Гаях Гречинських протоієрей Василь Мокрицький та Святомихайлівського храму с. Колодно на Збаражчині протоієрей Олег Крупський. Їхні зусилля підтримали й долучилися до роботи у таборі клірики Тернопільсько-Бучацької єпархії ПЦУ протоієреї Богдан Антонюк і Петро Жовток.

Чим займалися діти

Малеча відвідувала табір протягом 5 днів, з 10.00 по 14.00 годину. Здебільшого у групі були учні недільних шкіл місцевих православних парафій. Також взяли участь маленьку вимушені переселенці. За майже тиждень діти відвідати такі майстер-класи:

Під час таборування були молитви, руханки, духовні та патріотичні пісні, квести, ігри, духовні бесіди. Малечу пригощали морозивом, піцою та іншими смаколиками.

Переконатися, якою була атмосфера у таборі, можете і ви, переглянувши наступні фото і відео. Якщо не відіграється на сайті – можете переглянути на телеграм-каналі “Файного міста”.

Читайте також: У Тернополі ремонтують вулицю Шептицького: рух транспорту перекриють (Фото/Відео)

Дитячий табір у Тернополі
Фото надав “Файному місту! о.Андрій

Exit mobile version