У Тернополі підприємців звільнили від орендної плати комунальних приміщень

Фото: мережа інтернет

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі підприємців, які орендують майно комунальної власності, звільнили від орендної плати. Як зазначають у мерії, це зробили з метою зменшення фінансового навантаження. Таке рішення прийняли сьогодні, 8 червня, пише “Файне місто” з посиланням на виконавчий комітет Тернопільської міської ради.

Станом на 8 червня, близько 60-ти підприємцям призупинили нарахування орендної плати.

Згідно з рішенням, звільняються від сплати орендної плати за оренду комунального майна Тернопільської міської територіальної громади орендарі, які в період запровадження воєнного стану в Україні здійснюють господарську діяльність з використанням орендованого комунального майна та звернулися до орендодавця із відповідною письмовою заявою, подали підтверджуючі документи щодо здійснення діяльності за вказаний період у визначені терміни, – зазначили у міській раді.

У мерії нагадують, що з метою підтримки суб’єктів господарювання, фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність в умовах воєнного стану, виконавчий комітет міської ради ще на початку війни прийняв рішення щодо надання підприємцям ряду пільг, ознайомитися з переліком яких можна за посиланням.

Читайте також: Тернопільським ветеранам та їхнім сім’ям виплатять до 20 000 гривень на підтримку свого бізнесу

Exit mobile version