Брати Гадюкіни приїдуть до Тернополя з благодійним концертом

Брати Гадюкіни// Фото: мережа Інтенет

Знамениті виконавці неофіційного гімну Тернополя приїдйть з благодійним концертом у Файне місто. Вони виступлять у неділю, 22 травня о 17:00 у креативному кластері Na пошті (вул. Чорновола, 4). Концерт також можна буде подивитися в режимі онлайн-трансляції.

Глядачів розважатиме також чернівецький гурт Гуцул Каліпсо (Gutsul Calipso).

“Завдяки нашім Збройним Силам весь світ дізнався, що Україна – сильна країна, а наша сила в єдності. Українці всіх країн, єднаймося!” – закликає вокаліст Братів Гадюкіних Михайло Лундін.

Кошти від продажу квитків на заходи туру, а також благодійні пожертви відвідувачів направлять на закупівлю необхідного знаряддя для бійців ЗСУ та гуманітарну підтримку постраждалих від війни. Організатори благодійного туру Братів Гадюкіних співпрацюють з Фондом Help People, що відомий своєю допомогою внутрішнім переселенцям. Фонд організує евакуацію з міст, що обстрілюються, та надає місця для розселення з харчуванням.

В рамках туру концерти відбудуться також в Івано-Франківську, Києві, Луцьку, Ужгороді, Житомирі та Вінниці. Про дати заходів буде повідомлено додатково.

Онлайн-трансляції концертів будуть доступні для всіх охочихна Офіційному youtube-каналі Братів Гадюкіних: bit.ly/3vcIKgO

Придбати квитки та допомогти: https://secure.wayforpay.com/payment/gady

Читайте також: “Рускій воєнний корабль … всьо”: Укрпошта анонсувала продаж нової серії марок 

Exit mobile version