У Тернополі запрацюють ще 5 дитсадків і школа для дітей з особливими потребами

Фото ілюстративне// Джерело: студія "Файне місто"

У Тернополі дедалі більше починають відкривати дитячі садки. За словами міського голови Сергія Надала, у місті працюватимуть ще 5 дитсадків та школа для дітей з особливими потребами. Про це мер повідомив на брифінгу Ради оборони Тернопільщини.

Як зазначив Сергій Надал, школа не працюватиме цілодобово, а діток годуватимуть 2 рази на день.

З понеділка у Тернополі збільшилась кількість дитячих садочків, адже збільшилась кількість батьків, які пішли працювати і їм потрвбно, щоб діти були у садочках. До тих, які були раніше відкриті, додались ще 5 садочків.
Також почала працювати школа для діток з особливими потребами. Навчання в цій школі відбуватимуться у змішаній формі. Дітей також забезпечать дворазовим харчуванням. Єдине, що ця школа не працюватиме повноцінно, тобто не цілодобово, а лише протягом дня, – розповів міський голова Тернополя.

Мер додав, що першочергово зараховуватимуть тих діток, у яких обоє батьків працюють.

Нагадаю, щоб ваша дитина пішла до школи, треба звернутися до того садочка, куди раніше ходила дитина, написати заяву і надати довідки з роботи. Першочергово в садочки беруть тих дітей, в кого працюють обоє батьків, потім ті, в кого працює хоча б один член сім’ї або ті, в кого один з батьків служить у ЗСУ, – зазначив Сергій Надал.

Про що ще повідомили на брифінгу Ради оборони – дивіться у відео.

Читайте також: У Тернопільській громаді 150 людей отримають грошову допомогу 

Exit mobile version