Тернопільські пластуни зібрали більше 100 пасок для дітей-переселенців (Відео)

Акція "Діти дітям" Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі пластуни спільно з міською радою провели у місті благодійну акцію «Діти-дітям», в рамках якої зібрали понад сотню пасок для 20 тисяч родин внутрішньо переміщених осіб із дітьми. Чин освячення відбувся сьогодні, 22 квітня, у приміщенні Тернопільського пласту.

На освяченні був присутній також міський голова Тернополя Сергій Надал. Він подякував пластунам та усім, хто долучився до благодійної акції, та побажав здоров’я, миру, перемоги і щедрих Божих ласк.

“Ми зараз усі в очікуванні одного з найбільших християнських свят – Воскресіння Христового. Це свято символізує перемогу добра над злом, дає віру та надію, об’єднує сім’ї та родини. Традиційно, напередодні ми готуємось до свята по-особливому, прибираємо помешкання та домівки, серця і душі, та завжди в такі дні пам’ятаємо про одиноких  людей, – зазначає Сергій Надал. – І сьогодні ми продовжили цю добру традицію. На жаль, дуже багато українців не зможуть відсвяткувати Великдень вдома, адже вони втікали з-під обстрілів та бомбардувань. І частина з них перебуває у Тернополі. Тому, ми б дуже хотіли, щоб ці паски передали їм частинку родинного тепла, нашу підтримку, щоб вони відчули, що тут вони не самотні та мають друзів”.

Нагадаємо, днями з Тернополя відправили освячені великодні продуктові набори для військовослужбовців ЗСУ, які зараз перебувають на передовій. Про це у попередньому матеріалі “Файного міста”: 14 тонн м’ясних виробів та напоїв і медобладнання: з Тернополя відправили гуманітарний вантаж захисникам на Схід (Відео)

Читайте також: У Тернополі завершується опалювальний сезон: коли відключать тепло 

Exit mobile version