У Тернополі медики рятують діток з обстріляних регіонів, двоє – досі у важкому стані

Фото: Главком

Тернопільські медики рятують дітей, яких привезли з обстріляних регіонів України. Трапляються і такі випадки, коли малеча у край важкому стані. Проте, лікарі вчасно надаїть ім допомогу і стан маленьких пацієнтів покращується.

Так, станом на 14 березня в КНП «Тернопільська міська дитяча клінічна лікарня» лікують 12 пацієнтів, 2 з них – паліативно важкі, їх привезли цієї ночі з Київщини.У міськраді додали що раніше 4 дітей у важкому стані пройшли реанімацію, їм вчасно надали фахову медичну допомогу. Наразі їх перевели на стаціонарне лікування.

Нагадаємо, КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» – резервний медзаклад для надання медичної допомоги пораненим військовим. У лікарні наразі перебувають 18 внутрішньо переміщених осіб. У цілодобовому режимі працює травматологічний пункт, за графіком проводяться сеанси гемодіалізу нефрологічним хворим. Є достатні запаси медикаментів, медичних виробів, розхідних матеріалів, інфузійних розчинів.

Телефон «гарячої лінії» лікарні: (098) 441 59 81.

У КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» – 8 внутрішньо переміщених осіб.

До слова, Центри масової вакцинації населення у Тернополі не працюють. Усі охочі вакцинуватися від COVID-19 можуть звернутися в амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Наразі вони працюють з понеділка по п’ятницю за тимчасовим графіком з 08:00 до 15:00 год.

Отримати невідкладну медичну допомогу можна, зателефонувавши на лінію 103 або звернутися у приймальне відділення міських лікарень Тернополя.

Читайте також: Щотижня у Тернополі діятимуть продуктові ярмарки (Адреси)

Exit mobile version