У ще одній школі Тернополя прийматимуть людей з інших регіонів України

Ще більше освітніх закладів долучаються для допомоги громадянам, що прибувають у Тернопіль з постраждалих регіонів України. Так, тимчасовий пункт для розміщення внутрішньо переселених осіб розгорнули на базі Тернопільської загальноосвітньої школи № 19.

“Освітній заклад може забезпечити прихисток одночасно для 150-ти людей, які можуть залишитися тут на одну чи декілька ночей. У школі, зокрема, працює цілодобовий харчоблок, є запаси продуктів, засобів гігієни, одягу, а для маленьких громадян виділено кімнати із ліжками, дитячим харчуванням, підгузками тощо, – розповів міський голова Сергій Надал. – Також для надання допомоги у навчальному закладі працює психолог та шкільний медичний працівник”.

У міськраді зазначають, що за необхідності внутрішньо переселені громадяни можуть отримати медичну допомогу сімейного лікаря. Амбулаторію рекомендують обирати ту, яка найближче розташована до місця тимчасового проживання.

Нагадаємо, аби поселитися жителі інших областей повинні звернутися в Гуманітарний штаб, який знаходиться на II поверсі залізничного вокзалу.

Контактні телефони: (098) 174-77-41, (067) 844-22-78.

Читайте також: У Тернополі запрацює новий автобусний маршрут (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Exit mobile version