У Тернополі презентували унікальні карту та каталог молодіжних ГО громади

Унікальні карта та каталог молодіжних громадських об’єднань Тернопільської громади, розроблені до Міжнародного дня молоді, вже доступні до перегляду. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Зазначається, що в рамках статусу «Тернопіль – молодіжна столиця України» та з нагоди Міжнародного дня молоді вперше було презентовано унікальну карту молодіжних об’єднань Тернопільської міської територіальної громади. На мапі відображені 32 молодіжні громадські організації, кожна з яких має унікальний QR-код. Відсканувавши код, можна отримати короткий опис про організацію та місце її розташування.

Також, з метою популяризації громадської активності серед молоді та розвитку молодіжної політики громади, фахівці управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей розробили ознайомчий каталог. Збірник містить детальні відомості про громадську організацію, її напрямок роботи, фото та реалізовані проєкти.

“Каталог молодіжних об’єднань – це саме той інструмент, з допомогою якого вдасться знайти однодумців та реалізувати на практиці спільні ідеї, ініціативи та проєкти, адже каталог вміщує інформацію про громадські молодіжні організації різного спрямування, де молодь зможе знайти себе та долучиться до управління громадою”, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Для легкого та зручного пошуку діючих молодіжних громадських об’єднань мапу та каталогрозмістять у чотирьох тернопільських університетах, а незабаром відшукати їх можна буде онлайн на сайті Тернопільської міської ради.

Читайте також: У Тернополі щотижнево організовують дозвілля для пенсіонерів: розклад занять

Exit mobile version