У Тернополі евакуюють покинуті авто: аби їх повернути, доведеться заплатити

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі евакуюють покинуті автомобілі, які порушують правила благоустрою та заважають руху. За один день на арештмайданчик, що розміщений на вулиці Бережанська, перевезли два транспортних засоби. Евакуація ще одного авто запланована на завтра, 26 листопада.

Нагадаємо, ще в жовтні постійна діюча робоча група спільно з управлінням муніципальної інспекції Тернопільської міської ради виявила три покинутих транспортних засоби. Автомобілі марки «Ford» знаходилися на масиві Східний, поблизу житлових будинків на вулицях Довженка, 11-А, Героїв Крут,13 та Клима Савури,8.

Власників або ж водіїв зазначених транспортних засобів, або осіб, яким відома інформація щодо власників, просили відгукнутися. Проте до 24 листопада ніхто так і не заявив про своє право власності на ці авто. Особи власників встановити не вдалося.

Інспектори зазначають, тепер, аби повернути транспортні засоби, їхнім власникам доведеться сплатити кошти за транспортування та зберігання автівок. Окрім цього, особи мають надати документи, що підтверджують походження та право власності на зазначене майно.

Якщо власники автомобілів не звернуться із заявою про повернення майна, транспортні засоби утилізують .

Телефони для довідок: +38(067)4473186, +3(8067)4473278, +38(073)015 1481 (Viber).

Читайте також: У Тернополі муніципали отримали сучасні електрокари для інспектування парків (Відео)

Exit mobile version