У Тернопільській міській лікарні №2 завершили перший етап реконструкції приймального відділення (Фото)

У приймальному відділенні КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2», що включене до переліку 122-ох приймальних відділень-учасників Національної програми «Велике будівництво», цими днями завершили роботи першого етапу реконструкції.

1 листопада оновлене приймальне відділення опорної лікарні оглянув міський голова Тернополя Сергій Надал, зазначивши, що відремонтоване відділення відтепер забезпечить швидке реагування на невідкладні стани, надання якісного комплексного обстеження та за необхідності, швидку госпіталізацію пацієнтів.

“Тернопільська комунальна міська лікарня №2 є опорною лікарнею і однією з базових лікарень не лише у нашому місті, а й області. Тут завершено масштабні роботи першого етапу проєкту, який пов’язаний з облаштуванням нових приймальних відділень за сучасними технологіями, починаючи з транспортування пацієнта в лікувальний заклад, проведення аналізів, розміщення і усього необхідного. Відділення уже повністю готове приймати пацієнтів, – зазначив Сергій Надал. – І уже в межах тижня очікуємо отримати всі необхідні дозволи і ліцензії про введення об’єкта в експлуатацію. Проєкт реконструкції відділення реалізовано. Здебільшого, за кошти Держаної програми та з частковим фінансуванням з місцевого бюджету”.

Відповідно до проєкту реконструкції приймального відділення, на базі лікарні облаштуваали:

Також до лікарні влаштували три входи:

За кошти програми Тернопільська комунальна міська лікарня №2 отримала також нову сучасну апаратуру експертного класу, зокрема, томограф, цифровий рентген-апарат, УЗД-апарат та ендоскопічну апаратуру для надання високоякісної медичної допомоги пацієнтам.

Нагадаємо, комплексні роботи з реконструкції приймального відділення екстреної медичної допомоги в рамках програми «Велике будівництво» наразі проводять і у КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

Читайте також:

Фото: Тернопільська міська рада

Exit mobile version