У Тернополі реалізували усі проєкти-переможці “Шкільного громадського бюджету 2021”

Фото: мережа Інтернет

Медіастудія, розважально-інтерактивні класи та сучасні спортмайданчики: у Тернополі успішно реалізували усі 33 проєкти-переможці “Шкільного громадського бюджету 2021”. Кошти на реалізацію учнівських ініціатив виділили з бюджету громади.

«Цьогоріч ми успішно завершили реалізацію проєктів «Шкільного громадського бюджету 2021» у Тернополі. Учні 7-11 класів подавали творчі ідеї щодо того, як би вони хотіли покращати свій навчальний заклад. Тернопіль – перший обласний центр, який спробував розвинути цю ініціативу, і вдалося нас це досить успішно.

У 23-ох школах відтепер є сучасні зони відпочинку, медіастудія, облаштовані інтерактивно-розважальні класи, а окремі учні навіть готуються до підкорення Карпат, маючи все необхідне туристичне спорядження. Дякую всім школярам, які активно долучилися до цієї громадської ініціативи – ви увійшли  в історію свого навчального закладу. Це приклад того, як молодь дбає про своє майбутнє», – відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

У 2021 році в тернопільських закладах освіти реалізовано наступні проєкти:

Загалом на участь у «Шкільному громадському бюджеті 2021» учнями 23-ох закладів освіти було подано 105 проєктів, 33 з яких здобули перемогу за кількістю голосів. Усі ці проєкти-переможці були реалізовані за кошти з бюджету громади.

Нагадаємо, 26 жовтня у закладах освіти Тернопільської міської територіальної громади, які беруть участь у «Шкільному громадському бюджеті 2022», розпочинається голосування за подані проєкти. У цьому році на участь в конкурсі учні 33-ох шкіл загалом подали 120 проєктів. Триватиме голосування до 9 листопада включно.

Читайте також: Тернопільські заклади харчування перевіряють на дотримання карантину (Наживо/Відео)

Exit mobile version