У тернопільській школі відкрили сучасний легкоатлетичний стадіон з футбольним полем

Скріншот з відео

На теритроії Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 відкрили сучасний легкоатлетичний стадіон з футбольним полем. Нагадаємо, що це сьомий проєкт-переможець «Громадського бюджету-2021» у категорії «Великі», який успішно реалізований у цьому році в обласному центрі.

Додамо, що переможцями «Громадського бюджету-2021» вже стали 7 великих та 14 малих проєктів. Усіх їх реалізують до кінця поточного року.

Загалом локацію облаштували ще від початку навчального року. Оскільки стадіон доволі великий, учні ним користуються як під час уроків, так і поза навчальний процесом. До того ж, на ньому також можуть позайматися жителі прилеглих будинків.

Школярі кажуть, шо їм подобається новий стадіон і вони будуть там займатися.

За словами директора школи Руслана Забродського, спорт є важливим у житті учнів, тому на території школи крім стадіону зі штучним покриттям облаштували новий – з природним покриттям, на якому можуть займатися і тренуватися охочі.

“Спорт у нашій школі – це є надзвичайно важлива ланка в освітньому процесі. Минулого року ми відкрили стадіон зі штучним покриттям, ми вам придбали тренажери. Цього року ми відкриваєм ще один стадіон з природним покриттям. Мало того, він є легкоатлетичний. Ви бачите, що тут є гарні доріжки для того, щоб ви могли бігати і розвиватися.”

Освітянин додав, що це все зробили для того, аби діти були сильними та здоровими.

Перш за все це для того, щоб ви були сильними, мужніми і саме головне – здоровими. Тож бажаю всім здоров’я, займайтеся, вчіться в будьте здоровими!” – додов директор школи Руслан Забродський.

На церемонії відкриття також виступили учасники української академії єдиноборств, які підготували флешмоб з вивертами та маневрами, що приголомшили глядачів своїми вправними техніками. Переконатися в цьому ви зможете переглянувши відео тут.

Читайте також: На Тернопільщині неповнолітні вандали розгромили стадіон

Exit mobile version