З 18 жовтня у міськраді та виконавчих органах Тернополя прийматимуть лише з Covid-сертифікатом

Фото: мережа Інтернет

З 18 жовтня відвідувачів Тернопільської міської ради та виконавчих органів прийматимуть за наявності COVID-сертифіката або негативного тесту на COVID-19. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Враховуючи рішення штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру на території Тернопільської міської територіальної громади від 12 жовтня 2021 року, міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про додаткові заходи щодо роботи Тернопільської міської ради в умовах карантину.

Відповідно до розпорядження, з понеділка, 18 жовтня, забороняється робота з відвідувачами у приміщеннях Тернопільської міської ради та виконавчих органів (в т.ч. на особистих прийомах громадян) за відсутності у відвідувачів:

У документі також зазначається, що керівники виконавчих органів та старости сіл Тернопільської міської територіальної громади повинні максимально забезпечити прийняття документів, заяв, звернень та видачу документів дистанційно за допомогою електронних засобів, або через встановлені скриньки, а також забезпечити належний контроль щодо роботи з відвідувачами за умови наявності вищезазначених документів.

Нагадаємо, через збільшення кількості підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед жителів громади, у Тернополі посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у торговельних, торгово-розважальних центрах, закладах громадського харчування та введено додаткові локальні карантинні обмеження.

Exit mobile version