З 1 жовтня у Тернополі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Маршрутка Фото: пресслужба Тернопільської міськради

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради 22 вересня прийняли рішення про запровадження з 1 жовтня безготівкової форми оплати за проїзд у громадському транспорті міста та встановлення нових тарифів на послуги з перевезення пасажирів. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, відповідно до рішення виконавчого комітету, з 1 жовтня у Тернополі запроваджується безготівковий проїзд у всьому громадському транспорті.

Це означає, що з 1 жовтня в тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі Тернополя діятиме виключно електронна форма оплати за проїзд. Оплату можна здійснити:

Запроваджують це для повного вилучення готівкових розрахунків за проїзд у транспорті, забезпечення прозорості та відкритості під час здійснення перевезень пасажирів перевізниками.

Тарифи на проїзд у громадському транспорті Тернополя (однакові як для тролейбусів, так і для автобусів, і маршрутних таксі) з 1 жовтня встановлені у розмірах:

Додаємо, уся система пільг, що діє у Тернополі зараз на проїзд у громадському транспорті, зберігається і з 1 жовтня.

Читайте також: Квиток для проїзду в транспорті Тернополя можна буде придбати у більш як сотні терміналів (Адреси місць продажу)

Exit mobile version