У Тернополі змінили схему руху авто на перехресті Слівенська-Бандери-Коновальця (Відео)

Фото: з Фейсбук-сторінки Сергія Надала

У Тернополі з 16 серпня на перехресті вулиць Слівенська-просп.Степана Бандери-вул. Є.Коновальця запрацювала нова схема організації дорожнього руху. На транспортній розв’язці влаштовали додаткові право- та лівоповоротні смуги, нанесли дорожню розмітку та встановили нові дорожні знаки.

Як повідомив “Файному місту” головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча, зміни впроваджуються у рамках оптимізації вже існуючої транспортної мережі відповідно до «Схеми перспективного покращення руху транспорту в м. Тернополі». У подальшому на цій ділянці автошляху передбачена ще реконструкція світлофорного об’єкту із заміною циклограм.

“Зазначені зміни відбулися через велику кількість транспорту на дорогах міста. До того були чотири смуги, і той, хто хотів повернути з проспекту С.Бандери на вулицю Коновальця чи на вулицю Слівенську, стримували рух по проспекту. Зараз нанесено окрему смугу для лівоповоротних і так само для правоповоротних, – каже Ярослав Копча.

Зазначимо, аби зменшити аварійність, заторів та завантаженість на дорогах, впродовж 2020-2021 років у Тернополі змінили Схему організації дорожнього руху на перетині вулиць Оболоня і Митрополита Шептицького, на перехресті вулиць Лучаківського та С. Будного (біля «Західного ринку»), на транспортній розв’язці вул. Митрополита Шептицького – вул. Будного та на перехресті вулиць Корольова – Купчинського.

Детальніше: До уваги водіїв: змінено рух транспорту на перехресті вулиць Стуса-15 Квітня у Тернополі (Відео) / У Тернополі змінять організацію дорожнього руху: презентація схеми (Наживо)

Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: На найбільших перехрестях Тернополя оновлять Схеми організації дорожнього руху

Exit mobile version