Тернополянка Ольга Бойко відсвяткувала 100-річний ювілей (Відео)

Жителька обласного центру Ольга Бойко відзначили поважну дату – 100 років з дня свого народження. Шановну ювілярку вітали рідні, друзі, знайомі.

Ольга Бойко народилася у 1921 році в селі Денисів Козівського району Тернопільської області, в сім’ї сільських трудівників. Росла в родині з 4 братами і 2 сестрами. З маленьких років працювала на своєму господарстві.

У 1948 році переїхала до Тернополя. Чоловік працював на залізничній колії, а жінка санітаркою в Залізничній лікарні. Неодноразово була донором, оскільки в неї рідкісна група крові (І «-»). Народила двох дітей.

Сьогодні Ольга Корнелівна проживає з сім’єю однієї із внучок. Має 5 онуків і 6 правнуків. Усіх їх оточує турботою і мудрими порадами.

Ми нашу бабцю любимо. Вона наших всіх внуків та правнуків виростила, відправила до школи, одружила. Надіємося, що наступна наша зустріч буде на її 110-річчя”, – каже внучка Ольги Бойко

Приєднався до привітань також міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник побажав іменинниці міцного здоров’я, миру та злагоди. Висловив слова подяки та вдячності.

“Від усього серця бажаю Ользі Королівній міцного здоров’я та многая літа! Нехай Бог оберігає Вас! Пишаємось такими тернополянами”, – відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також: У Тернополі своє 90-річчя відзначила членкиня ОУН Ольга Небесна

Exit mobile version