В одній із шкіл Тернополя будують мультиспортивний комплекс (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі на території спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних триває будівництво сучасного мультиспортивного комплексу для учнів. При сприятливих погодних умовах, ремонтні роботи заплановано завершити до 1 вересня.

«Від початку ремонтних робіт працівниками підрядної організації здійснено заміну каналізаційної системи та опори електромереж. Відремонтовано підпірну стінку та оновлено асфальтобетонне покриття. Відповідно до проєкту, на території мультиспортивного комплексу облаштують два ігрових майданчики зі штучним трав’янистим покриттям, зокрема, великий – для футболу та маленький – для гри у волейбол, великий теніс, настільний теніс та  бадмінтон. Реалізація даного проєкту проходить на умовах співфінансування з місцевого бюджету та Державного фонду регіонального розвитку»“, – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал

Нагадаємо, в освітньому закладі реалізовано також проєкт «Шкільного громадського бюджету 2021» – «Лаунж-зона з портативним кінотеатром». Для учнів придбано сучасні крісла-мішки, проектор та екран, які можуть бути розміщені як у приміщенні школи, так і на шкільному подвір’ї.

Читайте також: Міністр освіти повідомив, чи підуть діти до школи 1 вересня

Exit mobile version