Працівники “Тернопільводоканалу” проводять інвентаризацію у приватному секторі

Фото: КП "Тернопільводоканал"

Працівники “Тернопільводоканалу” проводять інвентаризацію. Вона передбачає задокументований облік і фотофіксацію лічильників, запірної арматури, водопровідних та каналізаційних мереж, колодязів у приватних будинках.

Саме в приватному секторі аварійники водоканалу найчастіше стикаються з тим, що люди не знають ні точного розташування водопроводів, ні кількості під’єднань до них (часто — самовільних), ні в якому з колодязів перекривати воду, щоб ліквідувати пошкодження тощо. Це не тільки ускладнює, а й затягує аварійно-ремонтні роботи, – повідомляють у КП “Тернопільводоканал”.

Така перевірка дозволить зберігати дані в комп’ютерній базі. Тому при аварійних ситуаціях працівники водоканалу зможуть швидко отримати всю необхідну інформацію, навіть якщо власники будинку не зможуть її надати чи їх не буде вдома.

Просимо із розумінням сприймати дії працівників “Тернопільводоканалу” та не перешкоджати їм здійснювати інвентаризацію. Як правило, представники підприємства пред’являють службові посвідчення власникам садиб, і ми рекомендуємо тернополянам наполягати на цьому, задля їхньої безпеки, – закликають у “Тернопільводоканалі”.

Читайте також: Замість дороги – річка зі стічних вод: як тернополяни шкодять самі собі (Фото)

Exit mobile version