У Тернополі жінка народила в поїзді, повертаючись з консультації

Фото: студія Файне місто

У поїзді Київ-Ужгород, який проїжджає через Тернопіль, народилася дитина. Про це повідомили тернополяни, які стали свідками події.

Все трапилася вночі з суботи на неділю близько першої ночі. Провідник поїзда завчасно повідомив диспетчерів тернопільського залізничного вокзалу, що у вагоні перебуває вагітна жінка, яка погано себе почуває, і вони викликали “швидку”.

Жінка народила дитину в поїзді. Медики у вагоні надали породіллі всю необхідну допомогу та відвезли її з новонародженим сином у Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр “Мати і дитина”.

Жінка їхала з консультації з Києва, і в дорозі народилося дитя. Але в нього є вроджена вада серця. Ми зробили ЕХО серця в обласній лікарні, консультувала кардіолог. У Києві ще під час вагітності жінки діагностували, що дитина оперативному лікуванню не підлягає. Сама жінка почуває себе непогано. Зараз вирішують питання, як далі з ними бути, – розповіла “Файному місту” медичний директор Тернопільського обласного клінічного перинатального центру “Мати і дитина” Валентина Якимчук.

Читайте також: Артемчик, Арсенчик та Андрійко їдуть додому: із пологового виписали трійню, народжену у сім’ї тернополян (Відео).

Exit mobile version