“До нас звертається дедалі більше наркозалежних і це страшно”: у Тернополі проведуть акцію проти торгівлі наркотиками

Фото: мережа Інтернет

21 липня тернополян закликають долучитися до акції “Шлях Незалежних”, яка відбуватиметься у Тернополі. Подія розпочнеться з автомотопробігу. У ньому буде більше 30-ти автівок. О 12:15 на вул. 15 Квітня формуватимуть колону машин, яка проїде центральними вулицями міста. Продовжать дійство на Театральному майдані нашого міста о 17:00.

Ініціювали акцію небайдужі тернополяни, які раніше мали справу з наркотиками, а сьогодні працюють і допомагають реабілітаційним центрам для наркозалежних. Організатори хочуть привернути увагу суспільства до процвітання і безкарності наркоторгівлі в Тернополі зокрема і в Україні загалом, пише інформагентство “Світогляд”.

Ми колишні залежні і служимо на християнських реабілітаційних центрах. Є багато речей, які нас як християн і людей хвилюють і не дають спокійно спати. Одна з цих речей – шалена смертність від наркотиків і так званих “солей”. І вона зараз розповсюджується як зараза, росте просто колосально. Ми розуміємо, що якщо це не зупинити, не впливати на це, то завтра вже буде пізно. До нас на центри почало все більше звертатися людей, особливо молодого віку, і це страшно. Тому ми почали дуже активно вивчати цю проблематику, – розповів “Файному місту” один з ініціаторів акції Олег Коган.

З 15 липня по 2 серпня відбувається Всеукраїнський автомотопробіг «Шлях Незалежних». Організатори називають це загальнонаціональною хресною дорогою колишніх залежних містами України.

Головну акцію кампанії “Шлях Незалежних” планують провести у центрі Києва в понеділок, 25-26 липня, під вікнами офісу Президента.

Читайте також: Мотопробіг на підтримку єдності України у Тернополі (Наживо)

Exit mobile version