У Тернополі на вулиці Чорновола повторно висадили 15 червонолистих кленів (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

Сьогодні, 24 травня, на вулиці Чорновола повторно висадили червонолисті клени сорту «Кримсон Сентрі». Старі деревця замінили новими, оскільки попередні зелені насадження були пошкодженими. Загалом, на головній туристичній пішохідній алеї міста висадили більш півсотні дерев.

Вулиця Чорновола – червона туристична лінія, яка розроблена ландшафтними архітекторами та дизайнерами і є єдиною в Україні. Саме тут клени показують напрямок руху у найкращі місця відпочинку Тернополя.

Зелена реконструкція однієї з центральних вулиць міста передбачає висадку червонолистого клена сорту «Кримсон Сентрі». Це найбільш стійка порода до наших кліматичних умов, яку можна використовувати в озелененні міста.

Нагадаємо, цьогоріч у Тернополі, відповідно до Концепції комплексного озеленення м. Тернополя та в рамках проєкту «Озеленення України», під час двомісячника благоустрою висадили  великомірні декоративні листяні та хвойні дерева і чагарники в різних мікрорайонах міста. Зокрема, у тернопільських парках з’явилися більше 200 молодих саджанців дерев та кущів

Читайте також: У Тернополі триває будівництво дощового колектора на Галицькій (Наживо)

Exit mobile version