У Тернополі скасували часове обмеження для пенсіонерів за віком на проїзд у громадському транспорті (Відео)

Сьогодні у Тернополі відбулося чергове онлайн засідання штабу за участі представників місцевої влади, виконавчих та правоохоронних органів, управління охорони здоров’я та Держпродспоживслужби. Заслухавши виступи членів штабу, прийнято рішення відмінити з 15 травня часові обмеження пільгового проїзду пенсіонерів за віком в громадському транспорті ТМТГ, встановлені рішенням від 18 березня 2021 року № 203.

Рекомендовано також зняти обмеження щодо кількості пасажирів, які можуть одночасно користуватися громадським транспортом. Для територій, які перебувають, у “жовтій” та “зеленій” зонах дозволити перевозити пасажирів у кількості більшій, ніж кількість сидячих місць у салоні.

Окрім цього, були прийняті також рішення:

Нагадаємо, у зв’язку із загрозливою епідситуацією в регіоні та місті, а також скупченням пасажирів на зупинках в ранішній і вечірній час доби, від понеділка, 22 березня, у Тернополі запровадили ряд певних обмежень. Зокрема, щодо проїзду пенсіонерів за віком у громадському транспорті громади, а саме: пенсіонери за віком в робочі дні могли безкоштовно їздити, за наявності відповідної «Соціальної карти тернополянина», в маршрутних таксі, автобусах та тролейбусах з 10:00 год. до 16:00 год., у вихідні та святкові дні – без обмежень у часі.

Читайте також: Часове обмеження проїзду в громадському транспорті Тернополя діє лише для пенсіонерів за віком

Exit mobile version