У Тернополі правоохоронці оштрафували 11 закладів харчування

Впродовж минулих вихідних дотримання тернополянами карантинних обмежень посилено контролювали у місті співробітники правоохоронних органів спільно з працівниками муніципальної інспекції та  ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Як повідомив на засіданні оперативного штабу 22 квітня начальник Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області Сергій Осадця, за останніх шість днів найбільше спільних рейдових груп було спрямовано на перевірку дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарської діяльності, а саме: кафе, барами, ресторанами та торговельно-розважальними закладами.

«У період з 16 до 22 квітня у Тернополі виявлено 11 порушень карантинних обмежень закладами громадського харчування. Поліцейські задокументували дані факти, усіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Впродовж вихідних працівниками поліції було забезпечено дотримання норм карантину у ТРЦ «Подоляни» та супермаркеті «Новус». За результатами роботи, правоохоронцями винесено 41 постанову про накладення адміністративних стягнень на громадян за перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту. Складалися протоколи і щодо тих магазинів, де спостерігалися великі скупчення людей», – зазначив Сергій Осадця.

Працівниками патрульної поліції, в свою чергу, здійснювався контроль за дотриманням карантинних норм у ТЦ «Орнава», будівельних супермаркетах «Епіцентр» та «АРС-Кераміка», а також у громадському транспорті та на зупинках.

Звертаємо увагу, що у Тернополі правоохоронці спільно з контролюючими органами й надалі посилено стежитимуть за дотриманням протиепідемічних заходів у торговельних, торгово-розважальних центрах, закладах ресторанного господарства та громадського харчування, тож закликаємо суб’єктів господарювання і усіх жителів громади не порушувати норм карантину.

Нагадаємо, станом на 22 квітня у Тернополі діють наступні карантинні обмеження:

Читайте також: У Тернополі послаблюють карантинні обмеження 

Exit mobile version