У Тернополі стартував конкурс на кращу концепцію облаштування території парків міста

Жителів Тернополя запрошують долучитися до конкурсу на кращу концепцію облаштування території парків міста. Кращі ідеї візьмуть за основу майбутньої реконструкції обраних локацій парку.

“Тернопіль є  центром проведення різноманітних культурно-мистецьких фестивалів, музичних конкурсів та спортивних змагань. Одним із улюблених місць відпочинку жителів міста є парки. КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» оголошує конкурс на визначення кращої концептуальної пропозиції щодо оновлення громадського простору, в межах виділених коштів, на території парків міста. Кращі ідеї стануть основою для майбутньої реконструкції обраних локацій парку”, – йдеться у повідомленні Тернопільської міської ради.

Організатори визначали орієнтовні відпочинкові локації у місті, де учасники конкурсу можуть втілювати креативні та цікаві ідеї для покращення інфраструктури, а саме:

Відповідно до Положення, конкурс стартує  1 березня, термін проєктування: 60 календарних днів.

Умови конкурсу:

Після завершення конкурсу учасники будуть нагороджені грошовими преміями. Телефон для довідок (0352) 52-72-14, (0352) 52-58-25 – Наталя Мишкун.

Читайте також: На Тернопільщині діють понад дві сотні пунктів обігріву (Адреси)

Exit mobile version