Платіжки знову будуть меншими: у Тернополі проведуть перерахунок плати за комунальні послуги

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» для споживачів централізованого опалення та гарячої води проведуть перерахунок за надані послуги за квітень 2020 року. Такі перерахунки у період опалювального сезону уже проводилися у 2019/2020 роках, зокрема було проведено перерахунок за жовтень, листопад, грудень, січень, лютий та березень.

Про суму перерахунку буде повідомлено додатково.

Водночас, у підприємстві зазначають, що карантин — не привід забувати оплачувати отримані комунальні послуги.

Попри те, що на період карантину прострочені оплати не загрожують штрафними санкціями, закликаємо споживачів бути відповідальними і вчасно розраховуватись. В умовах карантину ми продовжуємо надавати послуги з постачання гарячої води до понад 25 тисяч помешкань тернополян. Однак для виробництва послуги підприємству необхідно розрахуватись за енергоносії (природний газ, електрика), купити у КП «Тернопільводоканал» холодну воду, тощо – кажуть у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».

До слова, з рахунками за березень можна ознайомитись в «Особистому кабінеті» на сайті підприємства. Через кабінет також можна дистанційно оплатити послуги.

Детальніше про те, як подати показники та оплатити за надані послуги, дивіться у відео:

Отримати інформацію про стан розрахунків та подати показники лічильників Ви можете дистанційно за телефонами: (0948) 40-15-78; (0948) 40-15-87; (0948) 40-15-79; через особистий кабінеті на сайті підприємства; через обрані Вами сайти, що приймають платежі, або відділення банків та Укрпошти, де проводите оплату.

Не забувайте не тільки оплачувати власні рахунки, а й допомагати проводити розрахунки своїм рідним, що перебувають у зоні ризику, зайвий раз не наражуючи їх на небезпеку.

Exit mobile version