У Тернополі не буде карантину вихідного дня (Відео)

У Тернополі не буде введено карантину вихідного дня. Про це під час сьогоднішнього брифінгу заявив міський голова Тернополя. Сергій Надал зазначив, що запропоновані урядом обмеження просто знищать економіку міста.

«Обмеження не будуть вводитися, тому що: по-перше, на думку медиків це не вплине суттєво на зменшення захворюваності. По0дурге, якщо такі обмеження ввести – це поставить під загрозу або навіть знищить економіку міста. Більшість суб’єктів господарювання просто перестануть працювати, тому що на вихідні дні люди мають найбільшу суму виторгу. За рахунок цього вони можуть утримувати свої заклади та платити заробітну плату найманим працівникам. Якщо цього не буде, то це означає, що половина тернополян втратять роботу, а місто втратить надходження”, – повідомив Сергій Надал.

Очільник міста зазначив, що на сьогодні є діюче рішення сесії Тернопільської міської ради, у якому чітко прописані всі карантинні заходи, яких повинні дотримуватися громадяни. Тож закликав усіх не нехтувати такими обмеженнями, як масковий режим та дистанція.

Читайте також: У МОН України запропонували віддавати дитину до школи у 5 років: що кажуть тернопільські педагоги (Наживо) 

Exit mobile version