На Тернопільщині грошову компенсацію від держави отримали майже 12 тисяч осіб

Фото: Тернопільська ОДА

20 січня у Тернопільській облдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи щодо вирішення в області проблемних питань малого та мікробізнесу. Йшлося про проєкт Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій».

«Ми розуміємо, що багато законопроєктів потребують удосконалення. Тому сьогодні наша робоча група зібралася аби обговорити запропоновані пропозиції. Серед учасників робочої групи є і представники податкової служби та підприємців краю. Тому сьогодні ми зможемо детально обговорити та врахувати усі пропозиції та зауваження», – зазначає перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Дем’янчук.

Також на порядку денному підприємці області обговорили погодження доопрацьованих пропозицій щодо вирішення проблемних питань малого та мікробізнесу.

«Держава активно підтримує бізнес в час карантину. Так, майже 12 тисяч осіб отримали по 8 тисяч гривень компенсації. І це не єдина ініціатива, спрямована на підтримку малого і середнього бізнесу. Адже ні для кого не секрет, що основна частина населення держави зайнята саме в малому і мікробізнесі. Тож сприяння їх діяльності – це те, на що обласна державна адміністрація налаштована», – наголосив Ігор Дем’янчук.

Читайте також: На отриманні хабара у 500 доларів США викрито начальника управління Тернопільської ОДА (Відео)

Exit mobile version